Etiketter

onsdag 5 februari 2014

Anabola Androgena Steroider

Anabola androgena sterioider är tyvärr inte helt ovanligt. Anabola androgena steroider  är en konstgjord version av testosteron. Tanken var att det skulle användas i medicinskt syfte för att det hjälper mot benskörhet som kan drabba äldre personer.
Bara en liten del av alla anabola Androgena sterioider som säljs går till idrottare. Steroiderna gör så att dina muskler växer och du blir starkare på väldigt kort tid. Det visar hur mycket folk verkligen vill ha och är villiga och ge för att få den kroppen som skönhetsidealet vill att alla ska ha. Det påverkar inte bara musklerna utan även kroppen på många sätt. Bland annat så påverkas huden, håret och hjärnan alla negativt. Ditt humör svänger väldigt mycket och du får lätt ångest, svårt att sova och blir mer aggressiv. Biverkningarna beror på vilket preparat du använder men det finns risker till allvarliga sådana även långt efter du har slutat att använda steroiderna.

Jag tycker inte att Anabola androgena steroider ska vara tillåtna i annat än i medicinskt syfte under kontrol. Jag tror inte att de som tar det för att bli starkare är fullt medvetna om biverkningarna eller så är de dumma nog att ta den risken och då tycker jag att det är bra att det finns något som stoppar dem. Som tur är så har vi en lag som just gör det, du kan få upp till fyra års fängelse eller böter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar